Taxatie op locatie

De logische schakel voor alle auto taxaties

In sommige gevallen is het noodzakelijk dat de taxateur het voertuig fysiek kan bekijken zodat er een goed en gedegen taxatierapport opgesteld kan worden. Wanneer uw voertuig meer dan 3 kleine schades heeft, adviseren we om de WEV taxatie op locatie uit te laten voeren. Op deze wijze kunnen wij de schades deskundig beoordelen en vaststellen. Deze inspectie duurt 20 tot 30 minuten. De vastgestelde schades worden in mindering op de WEV waarde (ook wel fiscale waarde genoemd) gebracht. De meerprijs van een taxatie op locatie is dan snel terugverdiend!

Heeft uw voertuig minder dan 3 kleine schades? Dan is het ook mogelijk om bij ons een online WEV taxatie aan te vragen. Ook binnen 24 uur mogelijk!

Er zijn twee mogelijkheden om uw voertuig op locatie te laten taxeren: bij ons op locatie in Driebergen of bij u op locatie.

Taxatie in Driebergen

Voor een WEV taxatie op locatie kunt u terecht bij ons op locatie in Driebergen. Voor het maken van een afspraak zijn we zeer flexibel. Zo is het ook mogelijk om langs te komen voor een taxatie in de avond of in het weekend. Via ons online platform kunt u zelf een moment inplannen wanneer het u het beste uitkomt.

 

WEV taxatie bij u op locatie

Liever uw auto of voertuig laten voor WEV laten taxeren bij u op locatie? Ook dat kan natuurlijk. Waar u in Nederland ook woont, wij komen naar u toe. Houdt er wel rekening mee dat er in dat geval nog een reistoeslag bij komt. Maak via het online platform eenvoudig een afspraak.

 

Hoe gaat een taxatie op locatie in zijn werk?

De inspectie van een voertuig voor een WEV taxatierapport duurt zo’n 20 tot 30 minuten. Tijdens de afspraak bekijken we het voertuig van onder tot boven en maken we foto’s van de waarde bepalende aspecten zoals krassen en deuken. In sommige gevallen is het wenselijk om een proefrit te maken. Op deze manier kunnen we constateren of het voertuig nog naar behoren werkt en alle technische onderdelen goed functioneren. Technische mankementen kunnen namelijk invloed hebben op de WEV waarde. U krijgt vervolgens het digitale taxatierapport per email toegezonden. We adviseren om eens in de 1 à 2 jaar opnieuw een WEV- taxatie te doen voor youngtimers. Wanneer de fiscale waarde van uw auto door het gebruik en het maken van kilometers minder wordt, gaat ook uw bijtelling ook verder omlaag. De WEV taxatie is dan dus snel terugverdiend!

 

Waar moet u rekening mee houden bij een taxatie op locatie?

Wanneer u kiest voor een taxatie op locatie is het prettig dat u alle relevante informatie over het voertuig bij de hand heeft zoals uw kentekenbewijs/eigendomsbewijs. Daarnaast raden we aan om het voertuig voor de inspectie schoon te maken. Zo voorkomen we dat krasjes in de laklaag door vuil niet goed zichtbaar zijn.

 

WEV taxatie van een youngtimer, sportwagen of meerdere voertuigen

Het is ook mogelijk om op onze of uw locatie een youngtimer of sportwagen te laten taxeren voor zowel de WEV waarde als ook voor de vervangingswaarde voor de verzekering. Een taxatie voor de verzekering dient altijd fysiek door de taxateur te worden gedaan.

Indien u een groter aantal voertuigen wil laten taxeren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk op uw locatie. Neem contact op en wij maken graag een offerte voor u.

 

Taxatie voor verzekering

Wanneer u voor uw youngtimer, oldtimer of ander voertuig ook op zoek bent naar een taxatie voor de verzekering, bent u bij ons aan het juiste adres! Onze taxaties voldoen aan de FEHAC eisen. En worden geaccepteerd door alle verzekeraars. Bij verlies of schade aan uw auto, keert met een gedegen taxatie de verzekering het juiste vervangingswaardebedrag uit. Waarde vermeerderende documenten, facturen, restauratieverslagen, foto’s van reparaties en facturen, onderhoudshistorie, hebben invloed op de uiteindelijke waarde voor de verzekering/vervangingswaarde

Idealiter laat u uw youngtimer/oldtimer bij de aankoop taxeren voor de verzekeringswaarde/herbouwwaarde. Hierna kunt u eens in de 2-3 jaar een waardetaxatie doen. Vraag ook de verzekeringsmaatschappij naar de polisvoorwaarden. Een taxatie voor de verzekering is altijd fysiek op locatie.  Dit is een eis van de verzekeraar. Deze kan niet online. U bent hiervoor welkom in Driebergen, of neem contact op voor een afspraak op uw eigen locatie. Onze Taxaties voor de verzekering/vervangingswaarde worden uitgevoerd onder ons label: Autotaxatie Driebergen B.V.

 

Wie gaat mijn voertuig taxeren?

Uw voertuig wordt getaxeerd door beëdigd taxateur Klaas de Jong. Als beëdigd taxateur moet je de kwaliteit waarborgen. Dit wordt gedaan met permanente educatie. Als taxateur bij het RETM-register bent u bij Klaas verzekerd op zijn vakbekwaamheid en deskundigheid van motorvoertuigen tijdens uw auto taxatie.

Klaas, eigenaar van WEVtaxatie.nl en Autotaxatie Drie Bergen B.V., heeft jarenlange ervaring in de automotive branche en leasewereld en naast het taxeren van oldtimers, youngtimers en het doen van fiscale taxaties, is hij (freelance) HBO docent sales, accountmanagement, salesmanagement en leasing o.a. aan de particuliere opleidingen IVA Business School Driebergen en Essenzo Business School. Met regelmaat geeft hij trainingen aan salesadviseurs en (sales)managers in de automotive.

De taxatierapporten zijn FEHAC goedgekeurd en worden opgesteld conform artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek. Hierdoor bent u verzekerd van een taxatierapport dat gegarandeerd geaccepteerd wordt door jouw verzekeringsmaatschappij. 

 

Waarom kiezen voor WEV Taxatie


  • U betaalt nooit te veel bijtelling over uw youngtimer
  • Fiscaal verantwoorde waardebepaling van uw auto of voertuig
  • Vastgesteld door een notarieel beëdigd taxateur
  • Taxatie op zaterdag mogelijk
  • Ervaring met taxeren van voertuigen en wagenparken voor professionals
  • Wij begrijpen ondernemers en ondernemende youngtimer-rijders
  • Taxaties voor verzekering voldoen aan de FEHAC eisen
  • Onderdeel van Autotaxatie Drie Bergen B.V.

Online taxatie aanvragen

NL

Taxatie op locatie

Liever uw auto op locatie laten taxeren? Indien uw voertuig meer dan 3 schades heeft, of grote schade(s), dan is het beter om uw auto door ons op locatie te laten taxeren.

Maak een afspraak

AutoTaxatie Drie Bergen doet alle persoonlijke taxaties

Maak een afspraak