Oldtimer taxeren

Bent u de trotse bezitter van een echte Oldtimer? Dan wilt u weten wat uw Oldtimer waard is. Bijvoorbeeld voor het bepalen van de vervangingswaarde voor de verzekering, voor de bijtelling wanneer u uw oldtimer zakelijk gebruikt, bij een boedelverdeling na overlijden of scheiden, maar ook wanneer u uw oldtimer zelf wil verkopen. Om de juiste waarde te achterhalen, kunnen wij uw oldtimer taxeren. De waardebepaling van uw oldtimer gebeurt nooit online, maar altijd op locatie. Dat kan op een locatie die voor u handig is, of bij ons in Driebergen. En kunt u alleen op zaterdag? Geen probleem: ook dan is het mogelijk om uw oldtimer door een van onze experts te laten taxeren.


Taxatie oldtimer voor de verzekering 

Waar auto’s doorgaans minder waard worden naarmate ze ouder worden, geldt in het geval van oldtimers vaak juist het omgekeerde! Zeker wanneer uw auto goed onderhouden wordt en de vraag stijgt. U wilt er ook zeker van zijn dat uw auto niet onderverzekerd is. Laat uw oldtimer daarom altijd taxeren. De taxateur stelt tijdens de waardebepaling de vervangingswaarde vast. Mocht uw auto onverhoopt gestolen worden of total loss raken, dan kunt u uw verzekeringsmaatschappij een officieel waarde taxatierapport overhandigen. De meeste verzekeraars vragen iedere 3 jaar (en enkelen om de 2 jaar) een nieuw taxatierapport met de nieuwste waardebepaling van uw oldtimer. De taxatie voor de verzekering is altijd fysiek, dus op locatie bij ons of bij u. Via ons label: Autotaxatie Drie Bergen geven wij graag informatie over taxatie voor verzekering van uw oldtimer op Autotaxatie Drie Bergen B.V.


Taxatie voor bepaling waarde in het economisch verkeer

Bij auto’s van 15 jaar of ouder, en dus voor oldtimers, geldt dat de bijtelling wordt gebaseerd op de waarde in het economisch verkeer, en niet meer op de cataloguswaarde. Waar auto’s doorgaans minder waard worden naarmate ze ouder worden, geldt in het geval van oldtimers vaak juist het omgekeerde! Zeker wanneer uw auto goed onderhouden wordt en de vraag stijgt. Een taxatie voor bepaling van de WEV waarde is onder andere nodig in het geval van:


Over WEV Taxatie

Wilt u uw oldtimer laten taxeren? Dan bent u bij WEV Taxatie aan het juiste adres. Wij werken snel, denken met u mee en adviseren u graag. Bijvoorbeeld over de regelmaat waarop het aan te raden is uw auto te laten taxeren. Wij zijn volledig notarieel beëdigd en Fehac erkend. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Oldtimer taxaties. Wist u dat we ook op zaterdagen taxeren?

WEV waardebepaling aanvragen

Online taxatie aanvragen

NL

Taxatie op locatie

Liever uw auto op locatie laten taxeren? Indien uw voertuig meer dan 3 schades heeft, of grote schade(s), dan is het beter om uw auto door ons op locatie te laten taxeren.

Maak een afspraak

Laat een bericht achter

Neem contact met ons op via het contactformulier. We helpen u graag!